78211

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Radek Hubač (e-mailem) --- 1. 2. 2012
Re: Re: Automatizovan? pastov?n? medu

díky za názor, fakt jsem si to neuměl vysvětlit. Zní to pozitivně, že v tom nejsem sám...
Radek
> ------------ Původní zpráva ------------
> Od: Stonjek <e-mail/=/nezadan>
> Předmět: Re: Automatizovan? pastov?n? medu
> Datum: 01.2.2012 18:23:06
> ----------------------------------------
> Radku, mám podobné zkušenosti. S velkou slávou jsem si aut. pastovač
> vyrobil a po odzkoušení se opět vrátil k vrtačce a dřevěnému hranolu.
> Nejsem tak bohatý, abych odrazoval mé zákazníky od pastovaného medu. Marná
> sláva s vrtačkou v nádobě je konzistence daleko jemnější.Pastuji až do
> konečné podoby a pak nahřeji na 30 st. Pak už jen přes střihací ventil do
> sklenic. Jako vrtačku doporučuji míchadlo na maltu, protože má nejmenší
> otáčky. Asie vychází docela levně, žel značkové je i kolem 10 000.
>                              Zdraví R. Stonjek
>
>
>

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 55658


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu